Kokosiniai rululiukai
Reikės:
0.5 stiklinės anakardžių riešutų
1.5 stiklinės kokosų drožlių
3 v.š. medaus pagal skonį
3-5 v.š. išlydyto kokosų aliejaus
2-3 v.š. džiovintų dygliuotojo ožerškio (goji) uogų
0.5 stiklinės šilto vandens
nutarkuotų citrinos žievelių
1 vitrinos sulčių ( pagal skonį galima ir mažiau), desertas turėtų būti gardžiai saldžiarūgštis.
Papuošimui galima naudoti kapotas goji uogas.
Eiga:
Rutuliukams skirtus produktus sumalame iki vientisos masės. Malasi sudėtingai tai retkarčiais reikia išjungti trintuvą ir pamaišyti.
Geriausiai viską sumalti atskira, o goji uogas sukapoti ir sudėti į jau paruoštą masę ir viską gerai išmaišyti. Formuojami rutuliukai ir apvoliojame kapotose goji uogose.
Šaldytuve galima laikyti kelias dienas, likusi masė gali būti šaldoma.