Kokosiniai rululiukai

Reikės:

0.5 stiklinės anakardžių riešutų

1.5 stiklinės  kokosų drožlių

3 v.š. medaus pagal skonį

3-5 v.š. išlydyto kokosų aliejaus

2-3 v.š. džiovintų dygliuotojo ožerškio (goji) uogų

0.5 stiklinės šilto vandens

nutarkuotų citrinos žievelių

1 vitrinos sulčių ( pagal skonį galima ir mažiau), desertas turėtų būti gardžiai saldžiarūgštis.

Papuošimui galima naudoti kapotas goji uogas.

 

Eiga:

Rutuliukams skirtus produktus sumalame iki vientisos masės. Malasi sudėtingai tai retkarčiais reikia išjungti trintuvą ir pamaišyti.

Geriausiai viską sumalti atskira, o goji uogas sukapoti ir sudėti į jau paruoštą masę ir viską gerai išmaišyti. Formuojami rutuliukai ir apvoliojame kapotose goji uogose.

Šaldytuve galima laikyti kelias dienas, likusi masė gali būti šaldoma.