Šokoladiniai keksiukai su vaivorykštiniu kremu

Šokoladinė plikyta tešla:
1 1/2 cup (210 g) Miltų
90 g. Kakavos
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis sodos
Druska
300 g. Cukraus
2 L dydžio kiaušiniai
90 ml. pieno
180 ml. karšo vandens.
Sausus produktus sumaišome kartu. Į maišytuvą sudedame kiaušinius, pieną ir aliejų, viską gerai išmaišome iki vientisos masės ir neskubant po šaukštą įmaišyti birius produktus. Kai viskas susimaišys iki vientisos masės supilti verdantį vandenį, ir leisti gerai išsimaišyti. Tešla gaunasi skystoka. Supylus į formas kepti 180 laipsniu temperatūroje apie 20 min. Bet stebėkite pagal savo orkaite. Aš kepiau konvekcinėje krosnyje su vėju.
Kremas:
Šį krema visi žino kaip „šlapias“ bezė.
4 vnt. kiaušinių baltimų
200 g. cukraus
1/4 arbatinio šaukštelio citrinos rugšties
Dažai ( aš naudojau Wilton)
Ant garų vonelės baltymus su cukrumi plakti su rankiniu plaktuvu kokias 10 min. Įpusėjus suberti citrinos rūgšties miltelius. Po 10 min. plakimo nukelti nuo vonelės sudėti į maišytuvą ir su šluotele plakti dar 5 min. Pagaminus kremą padalinti į tris dalis ir sumaišyti su norimos spalvos dažais.