Vištiena kokosinio kario padaže
Ingredientai |
---|
500 g vištienos kumpio be kaulų |
150 g graikiško jogurto |
1 valg. š. Santa Maria Vištienos prieskoniai su geltonuoju kariu |
0,5 aitriosios paprikos |
2 arb. š. sviesto |
2 arb. š. anakardžių riešutų |
2 sultingų pomidorų |
1 geltonojo svogūno |
200 ml Santa Maria Coconut Milk |
nedidelio imbiero gabaliuko |
2 česnako skiltelių |
šviežių kalendrų |
150 g basmati ryžių |
4 porcijos
1. Supjaustykite vištieną. Įberkite pusę pakelio vištienos prieskonių ir užpilkite graikišką jogurtą. Sumaišykite.
2. Įkaitinkite orkaitę iki 185 ° C. Vištieną, su visu marinatu, supilkite į karščiui atsparų indą ir kepkite 35 minutes.
3. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir kepkite smulkiai supjaustytą svogūną, česnaką, aitriąją papriką ir tarkuotą imbierą. Suberkite likusius vištienos prieskonius ir kepkite, kol atsiskleis skoniai. Pridėkite smulkiai pjaustytų pomidorų.
4. Pakeptus prieskonius užpilkite kokoso pienu ir pašildykite. Sudėkite iškeptą, juostelėmis pjaustytą, vištieną ir anakardžių riešutus.
5. Išvirkite ryžius pagal ant pakuotės esančią instrukciją ir patiekite su vištienos kariu. Jei pageidaujate, apibarstykite susmulkintomis kalendromis.